0515 755640
Passantenhaven de Domp in Sneek
Passantenhaven de Domp in Sneek
lees meer
Ruime caravanplaatsen zo kom je helemaal tot rust
Ruime caravan plaatsen de Domp
Lees meer
Vaste stand plaatsen jachthaven de domp
Huur een vaste ligplaats
Lees meer
Jachthaven met Camping- & Camperplaatsen
Ontdek bezienswaardigheden
in de omgeving!
Lees meer

Welkom bij Jachthaven en Camping De Domp

De Domp heeft een pittoreske stadscamping met passantenhaven, gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer, de Middelseeroute naar Leeuwarden en het Heegermeer. De Domp vormt een oase van rust, midden in het centrum van de watersportstad en Elfstedenstad Sneek in Friesland (Fryslân).

 

Het is die typische sfeer van schiphuizen, klassieke motorboten, open zeilboten en het historisch stadspark dat een verblijf op de camping of jachthaven zo uniek maakt. In café restaurant 'De Kajuit' kan men heerlijk eten en gezellig een glaasje drinken op het buitenterras.

De camping is van alle gemakken voorzien, zoals gratis aansluiting voor water en elektra en gratis WIFI. Er is ook een aantal trekkershutten. Zie verder onder ‘Camping’.

 

Met uw schip kunt u terecht in de jachthaven van De Domp als passant. Ook zijn er overdekte en onoverdekte vaste ligplaatsen beschikbaar. Zie verder onder ‘vaste ligplaatsen’.

Reserveren voor de passantenhaven is echter niet mogelijk!

De aantrekkelijke historische binnenstad van Sneek bevindt zich op loopafstand. Dat geldt ook voor het overdekte zwembad en de meerdere supermarkten. Zie voor nadere informatie bij ‘omgeving