0515 755640
Passantenhaven de Domp in Sneek
Passantenhaven de Domp in Sneek
lees meer
Ruime caravanplaatsen zo kom je helemaal tot rust
Ruime caravan plaatsen de Domp
Lees meer
Vaste stand plaatsen jachthaven de domp
Huur een vaste ligplaats
Lees meer
Jachthaven met Camping- & Camperplaatsen
Ontdek bezienswaardigheden
in de omgeving!
Lees meer

Overnachten in Sneek: Jachthaven en Camping De Domp

Voor een overnachting in Sneek kunt u terecht op onze pittoreske stadscamping met passantenhaven. De Domp vormt een oase van rust, midden in het centrum van de watersportstad en Elfstedenstad Sneek in Friesland (Fryslân).

Pittoresk overnachten in Sneek

Jachthaven en Camping de Domp is gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer, de Middelseeroute naar Leeuwarden en het Heegermeer. Tijdens uw overnachting in Sneek zijn het die typische sfeer van schiphuizen, klassieke motorboten, open zeilboten en het historisch stadspark dat een verblijf op onze camping of jachthaven zo uniek maakt. In café restaurant 'De Kajuit' kan men heerlijk eten en gezellig een glaasje drinken op het buitenterras.

 

Camping

Tijdens een overnachting op onze camping in Sneek waant u zich meteen in een oase van rust. Door de rustieke ligging met vele water en natuur wordt er een unieke sfeer van rust gecreërd.

 

Daarnaast is onze camping van alle gemakken voorzien. Hierbij kunt u denken aangratis aansluiting voor water en elektra, en gratis WIFI. Daarnaast vindt u op onze camping ook een aantal trekkershutten waar u knus kunt overnachten in Sneek. Voor meer informatie over onze camping bekijkt u onze campingpagina.

 

Jachthaven

Wanneer u Sneek bezoekt met uw eigen zeil- of motorjacht kunt u terecht in de jachthaven van De Domp als passant. Onze haven is voorzien van watertappunten en elektriciteitesaansluitingen, en vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van onze pas gerenoveerde sanitaire voorzieningen. Reserveren voor onze passantenhaven is helaas niet mogelijk

 

Ook zijn er overdekte en onoverdekte vaste ligplaatsen beschikbaar welke u voor een langere periode kunt huren. Meer informatie vindt u op onze jachthavenpagina.

 

Omgeving

Sneek bruist. In en rondom de iconische stad is er gedurende hoog- en laagseizoen veel te beleven. De aantrekkelijke historische binnenstad van Sneek bevindt zich op loopafstand van onze camping, zodat u tijdens uw overnachting in Sneek eenvoudig een bezoek brengt aan de stad. Hier vindt u bijvoorbeeld een overdekt zwembad, meerdere supermarkten en een aantal musea. Bent u benieuwd naar wat er te beleven is in de omgeving van onze camping? Bekijk het hier!