Ligplaatsen in Sneek bij De Domp

Open ligplaatsen

De open ligplaatsen in Sneek variëren van 6 tot en met 13 meter met bijpassende breedtes.


Het tarief voor een onoverdekte ligplaats is € 19,70 per m2 per jaar inclusief BTW (van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021). Bijvoorbeeld voor een plaats van 10 x 3,75 meter is dat € 738,75 per jaar en voor een plaats van 8 x 3 meter is dat € 472,80 per jaar en voor een plaats van 7 x 2,50 meter is dat € 344,75. Dit alles is inclusief BTW.

Op De Domp 2 zijn er ook nog een aantal walplaatsen voor trailers. Het tarief is hier € 13,10 per m2. Gebruik van de trailerhelling op De Domp 2 is voor de walplaatshouders vrij.

Alle boxen en plaatsen hebben een vastgestelde maat en daardoor een vaststaand tarief. Een boot en/of trailer moet altijd binnen de maten van de gehuurde box passen.

Overdekte ligplaatsen

Het tarief voor een overdekte ligplaats (schiphuis) bedraagt € 32,80 per m2 per jaar inclusief BTW. Een schiphuis is 14,00 meter lang en 4,55 meter breed. Per schiphuis is de prijs € 2089,36 per jaar inclusief BTW. In de loop van het jaar komen er regelmatig verschillende schiphuizen vrij. Is er geen schiphuis vrij, dan plaatsen wij u op de wachtlijst en krijgt u bericht zodra er een schiphuis vrij komt. Sommige schiphuizen hebben de beschikking over hijsinstallaties.

Het is huurders toegestaan om een deel van het schiphuis onder te verhuren, mits de onderhuurders aangemeld worden bij de havenmeester. Zoekt u een kleinere overdekte ligplaats? Dan zijn er sommige huurders die nog een deel beschikbaar hebben. Voor meer informatie kunt u bij de havenmeesters terecht.

Aanvraag van vaste ligplaats

Voor de huur van een vaste ligplaats kunt u dit aanvragen bij de havenmeesters. U kunt de aanvraag via het contactformulier op onze website . U krijgt dan zsm. een reply mail met aanvullende informatie.

Op de huur van de ligplaats is een huurreglement van toepasssing. Dit huurreglement is hier te raadplegen:  pdf Huurreglement de Domp.pdf