Haven in Sneek

Hartelijk welkom in onze passantenhaven.

In jachthaven De Domp 1 is een deel van de haven voor passanten gereserveerd. In onze havens zijn ook vaste ligplaatsen. Die plaatsen zijn bij afwezigheid van de ligplaatshouders, beschikbaar voor passanten.
Stil, groen en oh zo rustig. Dat zijn de kenmerken van Jachthaven De Domp. Beschut door onze bomen ligt u heerlijk windvrij en omdat onze jachthaven zich in een rustige omgeving zonder drukke (auto)wegen bevindt, heeft u geen last van geluidshinder. Een deel van Jachthaven De Domp 1 is gereserveerd voor passanten, een ander deel voor vaste ligplaatsen.

Wist u trouwens dan onze passantenhaven het hele jaar geopend is, net als onze camping. 

Vuilwaterstation.

Het gemeentelijk vuilwaterstation ligt aan de Houkesloot en gebruikers van de Jachthaven De Domp mogen daarvan gebruik maken voor het lozen van vuilwater.

Prijslijst Passanten

Tarieven De Domp. Op deze pagina vindt u de tarieven voor een overnachting op De Domp.

Vaste ligplaats huren?

Ligplaatsen te huur zowel overdekt als onoverdekt.

Faciliteiten van onze haven in Sneek

Een deel van de vaste ligplaatsen is beschikbaar voor passanten. Wanneer u in de omgeving van Sneek bent, kunt u dus gerust even langsvaren om te informeren naar een passantenligplaats.

Faciliteiten haven Sneek

In onze haven vindt u de volgende faciliteiten en voorzieningen. Hierbij staat ons onlangs gerenoveerde sanitair-gebouw centraal:

  • Watertappunten,
  • Elektriciteitsaansluitingen,
  • Moderne toilet-, was- en doucheruimtes,
  • Wasmachine,
  • Wasdroger,
  • Familie douche,
  • Invalidentoilet.

Met uitzondering van de wasserette zijn alle voorzieningen bij de prijs van uw overnachting in onze haven inbegrepen. Voor een heerlijk diner, lunch of borrel kunt u terecht in ons restaurent De Kajuit.

Overnachten in haven Sneek

Wanneer u wilt overnachten in onze haven in Sneek kunt u contact opnemen met onze receptie. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Openingstijden receptie:
van 1 april tot 1 november dagelijks van 9:00 - 12:30 en van 13:00 - 18:00.

Vanaf 1 november, dagelijks van 9.00 tot 12.30.