0515 755640

Camping

 

 

Camping De Domp is een pittoreske stadscamping met plaatsen voor campers, caravans, (bungalow)tenten, trekkershutten en kleine tenten. Met uitzondering van de Sneekweek zijn er maximaal 80 plaatsen beschikbaar.

 

De camping ligt direct aan de jachthaven. Zodat u varen en kamperen gemakkelijk kunt combineren.
Tijdens uw verblijf in de camping zult u merken dat u in een oase van rust verkeert. Dit voelt u aan de gehele sfeer, dankzij het water en de omliggende natuur.

De sanitaire voorzieningen voldoen aan de eisen van deze tijd. Moderne toilet-, was en doucheruimten met babyroom en invalidentoilet, wasmachine, centrifuge en wasdroger, kortom alles is aanwezig. Dit maakt uw verblijf prettig en comfortabel.

Het gebruik van de voorzieningen, douches, water en elektra is met uitzondering van het gebruik van de wasserette, bij de prijs van overnachting inbegrepen, zowel voor de haven als voor de camping. Ook het internet is gratis toegankelijk. De camping is voorzien van speciale plaaten voor campers die naast water en elektra ook voorzien zijn van een afvoer. Daarnaast zijn er plaatsen met water en electra voor caravans en (bungalow)tenten(plusplaatsen). De overige kampeerplaatsen zijn ook allemaal voorzien van elektra. Voor kleine tenten zijn er plaatsen zonder voorzieningen. De camping is zeer compact, dus de afstand tot het toiletgebouw is altijd te overzien.


De camping is aangesloten bij het ASCI, zodat kamperen buiten het hoogseizoen bijzonder voordelig is. Op het terrein van De Domp bevindt zich het uitstekende restaurant De Kajuit.

 

Aankomst en vertrek: 

U kunt aankomen op de camping vanaf 13.30. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 11.00 vrij te maken. Als de reserveringen het toelaten kan hier in overleg van afgeweken worden.

 

Openingstijden receptie:

De receptie op Domp 1, is dagelijks geopend van 9:00 tot 12:30 en van 13:00 tot 18:00