0515 755640
Camping
Een vraag of opmerking?
Neem contact op

Camping in Sneek

Ook deze winter blijft onze camping geopend.

Wij blijven ons houden, voor uw en onze veiligheid aan het protocol dat door de branchevereniging is uitgewerkt.

We hebben ook besloten om, zolang als de lockdown nog duurt, ons sanitairgebouw gesloten te houden.

Tot gauw op Camping en Jachthaven de Domp in Sneek!

 

Op onze camping in Sneek vindt u plaatsen voor campers, caravans, (bungalow)tenten, trekkershutten en kleine tenten. Onze 80 campingplaatsen bevinden zich direct aan onze jachthaven, zodat het mogelijk is om varen en kamperen te combineren. Tot snel!

Stadscamping de Domp in Sneek

Een verblijf op onze camping in Sneek voelt aan als een vakantie in een oase van rust. Wij hechten veel waarde aan rust en privacy op onze camping, en dit zult u merken aan de gehele sfeer op ons terrein. Al het water en de omliggende natuur dragen bij aan een ontsnapping van het drukke leven.

 

Faciliteiten op onze camping in Sneek

Gelukkig is onze camping van alle gemakken voorzien, en deze gemakken voldoen stuk voor stuk aan de eisen van deze tijd. De volgende faciliteiten zorgen voor een prettig en comfortabel verblijf op onze camping:

  • Moderne toilet-, was- en doucheruimten,
  • Wasmachine,
  • Centrifuge,
  • Wasdroger,
  • Babyroom,
  • Gratis WiFi
  • Invalidentoilet.

 

Deze voorzieningen zijn, evenals de douches, water en elektra, bij de overnachtingsprijs inbegrepen (met uitzondering van de wasserette). Ook gebruik maken van het internet kan geheel kosteloos.

 

Campingplaatsen in Sneek

Op Camping de Domp vindt u 80 verschillende campingplaatsen, zodat u hier met iedere eigen kampeerfaciliteit terecht kunt. Onze speciale plaatsen voor campers zijn voorzien van water, elektra én afvoer. Daarnaast vindt u (plus)plaatsen met water en elektra voor caravans en (bungalow)tenten. Overige kampeerplaatsen zijn ook allemaal voorzien van elektra. Kampeert u liever minimaal met alleen de basics? Voor kleine tenten zijn er plaatsen zonder voorzieningen. Onze camping is erg compact, dus vanaf iedere campingplaats bent u dichtbij ons toiletgebouw. En voor een diner, lunch of borrel kunt u terecht bij het uitstekende restaurant De Kajuit.

 

Overige campinginformatie

 

ASCI

Onze camping is aangesloten bij het ASCI, zodat kamperen buiten het hoogseizoen bijzonder voordelig is. Benieuwd naar de tarieven van de plaatsen op onze camping? Bekijk ze op de tarievenpagina.

 

Aankomst en vertrek: 

U kunt aankomen op de camping vanaf 13.30. Op de dag van vertrek dient u de plaats voor 11.00 vrij te maken. Als de reserveringen het toelaten kan hier in overleg van afgeweken worden.

Soms willen mensen na vertrek van de campingplaats nog even Sneek in. Vanwege de beperkte ruimte op onze parkeerplaats, verzoeken we u dan om van ons terrein af te rijden en bij het kruispunt linksaf te slaan. Hier is een grote gemeentelijke parkeerplaats waar u de hele dag nog gratis kan staan.

 

Openingstijden receptie:

De receptie op Domp 1, is deze winter dagelijks geopend van 9:00 tot 12:30. m.u.v. de kerst en nieuwjaarsperiode, dan zijn wij gesloten.