Overnachten in Sneek: Jachthaven en Camping De Domp

Met uitzondering van de kerstperiode zijn wij het gehele jaar geopend.

Wij blijven ons houden, voor uw en onze veiligheid aan het protocol dat door de branchevereniging is uitgewerkt. Tot gauw op Camping en Jachthaven de Domp in Sneek!

Welkom in Friesland, of liever gezegd, wolkom yn Fryslân, dé watersportprovincie van Nederland. En welkom in Sneek, de mooiste waterstad van ons land. Kom overnachten op onze pittoreske stadscamping met passantenhavenen geniet van Nederland op z'n best. De Domp vormt een oase van rust, middenin de prachtige Elfstedenstad Sneek.

Pittoresk overnachten in Sneek

Op nog geen 10 minuten afstand van het centrum van Sneek bevindt zich Jachthaven en Camping De Domp, gelegen aan de oever van de Oudvaart met open verbinding naar het Sneekermeer, de Middelseeroute naar Leeuwarden en het Heegermeer. Tijdens uw overnachting in Sneek is het die typische sfeer van schiphuizen, klassieke motorboten en open zeilboten die het verblijf op onze camping of jachthaven zo uniek maakt. En houdt u van lekker eten? Dan kunt u terecht bij het gezellige café restaurant 'De Kajuit'. Geniet van een hapje en drankje op het buitenterras met uitzicht op de haven en de kleurrijke bootjes.

Camping

De Domp is een pittoreske stadscamping, omringt door water met plaats voor campers, caravans, (bungalow)tenten, trekkershutten en kleine tenten. Met uitzondering van de Sneekweek zijn hier maximaal 80 plaatsen beschikbaar. De camping ligt direct aan de jachthaven zodat varen en kamperen gemakkelijk te combineren zijn. Geen eigen boot, maar trekt het water? Loop dan even bij de receptie binnen en vraag informatie over het huren van een sloepje. Een fiets huren op de receptie en de omgeving verkennen kan ook.

Onze camping is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan de aansluiting voor water en elektra. En natuurlijk is onze WIFI gratis. Daarnaast vindt u op onze camping ook een drietal trekkershutten voor een knusse overnachting in Sneek. Meer informatie over onze camping? Kijk dan even op onze campingpagina.

Jachthaven

De Domp is een ideale plek voor watersportliefhebbers en eigenaren van zeil- of motorjachten. Alle schepen - tot 16 meter met een diepgang tot 1.60 meter -zijn bij ons welkom. Onze haven is voorzien van watertappunten en elektriciteitsaansluitingen en vanzelfsprekend kunt u gebruik maken van onze pas gerenoveerde sanitaire voorzieningen. Een plekje reserveren voor onze passantenhaven is helaas niet mogelijk.
Voor mensen die voor een langere periode een plek willen huren, zijn er overdekte en onoverdekte vaste ligplaatsen beschikbaar. Meer informatie hierover vindt u op onze jachthavenpagina.

Omgeving

Sneek, dé waterstad van Nederland, bruist! De Elfstedenstad staat bekend om zijn monumentale panden en grachten, knusse centrum, volle terrasjes, goede restaurants, prachtige parken en gezellige winkeltjes. In en rondom de iconische stad is er gedurende hoog- en laagseizoen veel te beleven. Bekendste evenement is natuurlijk de Sneekweek met zo'n 700 deelnemende zeilboten. Elk jaar, in de eerste week van augustus, is Sneek voor even de hoofdstad van Nederland. De historische binnenstad van Sneek bevindt zich op loopafstand van onze camping, zodat u tijdens uw overnachting vanuit De Domp eenvoudig een bezoek kunt brengen aan de stad. Bent u benieuwd naar wat er allemaal te beleven valt in de omgeving? Bekijk het hier!